Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вітренко вирішила приєднатися до Тимошенко

Вівторок, 13 лютого 2007, 16:54

Лідер Прогресивної соціалістичної партії Наталія Вітренко заявляє про перехід в опозицію до парламентської більшості і уряду Віктора Януковича.

Про це вона заявила у вівторок на прес-конференції, повідомляє УНІАН.

"Програми Партії регіонів, СПУ і КПУ суперечать діям так званої Антикризової коаліції. Їх економічна політика направлена на знищення українського народу", - відзначила лідер ПСПУ.

Зокрема, Вітренко вважає неприпустимими дії уряду Януковича і парламентської більшості в частині встановлення рівня прожиткового мінімуму і мінімальної заробітної плати.

"Коли люди йшли на вибори, вони цю проблему розуміли і обіцяли покращення життя вже завтра, а коли пришли до влади, чинять ще гірше, ніж їхні попередники", - упевнена вона.

За словами Вітренко, така економічна політика призведе до "недоїдання громадян".

"А це призведе до скорочення тривалості життя в Україні, до збільшення кількості самогубств і захворюваності, до збільшення міграції – талановита молодь виїжджатиме з країни, а це спричинить деградацію робочої сили на внутрішньому ринку", - наголосила лідер ПСПУ.

Як відомо, раніше про свою опозиційність антикризовій коаліції в парламенті заявили Блок Юлії Тимошенко та "Наша Україна".

Вітренко очолює Прогресивну соціалістичну партію, яка не представлена у парламенті нинішнього скликання, бо на останніх виборах не подолала прохідний бар’єр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування