Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер Донецька відхрестився від наїзду на рідну партію

Вівторок, 13 лютого 2007, 17:38

Мер Донецька Олександр Лук’янченко спростовує опубліковані в деяких Інтернет-виданнях свої слова про те, що інші політичні партії сильніше та послідовніше відстоюють права регіонів, ніж Партія регіонів.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Перекручена моя думка і весь смисл того, що я говорив. Йшлося про те, що ми як партія влади повинні ще наполегливіше відстоювати права областей і місцевого самоврядування, що ми не маємо права дати популістам можливість підмінити конструктивну роботу намаганням видати себе за єдиних захисників народу", - пояснив Лукянченко.

"Я також говорив про те, що ті наші соратники по партії, які працюють у виконавчій владі, повинні більше уваги приділяти власне партійному будівництву, що ми мусимо залучати до активної участі в партійній роботі молодих людей", - додав він.

"Можливо, я не зовсім чітко висловив свої думки, і це дало можливість перекрутити весь зміст сказаного. Тому, прочитавши сьогодні текст, я просто не впізнав його змісту і вирішив роз’яснити свою позицію", - йдеться у заяві Лук’янченка.

Як відомо, це не перший випадок, коли обласні лідери через тиждень заявляють, що їхні слова зіпсували або неправильно зрозуміли.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...