Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна домовлятиметься, як би легше проникнути до Європи

Середа, 14 лютого 2007, 10:36

У середу в Брюсселі відбудеться чергове спільне засідання підкомітету Україна – ЄС з питань юстиції, свободи та безпеки щодо нового плану дій у цих сферах.

Крім того сторони планують обговорити проект графіку імплементації оновленого плану дій Україна – ЄС, повідомляє прес-служба Міністерства юстиції.

За інформацією учасника делегації, директора Держдепартаменту з питань адаптації законодавства Мін’юсту Олени Зеркаль, також передбачається обговорення угоди між Україною та ЄС про спрощення оформлення віз та про реадмісію осіб.

Також до порядку денного засідання внесені питання судової реформа, міграції та притулку, управління кордонами, боротьби з оргзлочинністю у сферах торгівлі людьми, корупції, відмивання коштів, отриманих злочинним шляхом, фінансування тероризму та наркотиків.

Під час засідання планується обговорити розвиток співробітництва з Європолом та Євроюстом, а також перспективи ратифікації Україною Римського статуту Міжнародного кримінального суду.

До складу української делегації увійшли представники Мін'юсту, МВС, МЗС, Держкомітету фінмоніторингу, Держкомітету у справах національностей та міграції, Державної прикордонної служби, а також представництва України при ЄС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування