Рибачук назвав мрію Тимошенко поганою новиною

Середа, 14 лютого 2007, 11:35

Радник президента Олег Рибачук вважає, що заяви про можливість проведення навесні в Україні позачергових парламентських виборів не можна називати гарною новиною для європейських політиків і потенційних інвесторів.

Про це він заявив журналістам у Брюсселі, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"Якщо Юлія Тимошенко їздить по Європі, і в Брюсселі, і в Берліні говорить, що в мене є гарна новина, навесні в Україні будуть революційні події, і до влади прийде новий і класний уряд, то я можу лише посміхнутися. Європейським політикам таке не слід говорити", – сказав Рибачук.

Він також висловив переконання в тому, що самі по собі вибори нічого не вирішать, оскільки в парламент пройдуть приблизно ті ж політичні партії "з тими ж проблемами".

У той же час, за словами радника президента, вибори можуть значно нашкодити процесу просування України в ЄС, оскільки на них, швидше за все, як і на попередніх виборах, буде "розігруватися євроінтеграційна карта".

"Якщо знову будуть розігрувати тему європейської інтеграції, то це тільки нашкодить. Переконаний, якщо політичні еліти не поладнають, нас не будуть сприймати тут, які б експерти ні приїхали", – сказав Рибачук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...