Поцілунки на Майдані від Тимошенко провалились

Середа, 14 лютого 2007, 14:53

Близько 400 людей взяли участь у флеш-мобі з масовими поцілунками на Майдані Незалежності в Києві, організованому Блоком Юлії Тимошенко.

Учасники акції, більшість із яких були одягнені в червоні плащі-накидки із символікою БЮТ, організували на Майдані Незалежності символічне серце, тримаючись за руки, повідомляють Українські новини.

Незважаючи на те, що акція анонсувалась як флеш-моб з масовими поцілунками, більшість учасників проігнорували заклики організаторів і не стали цілуватися, обмежившись спілкуванням й обіймами.

Один з організаторів акції зазначив, що настільки пасивна поведінка учасників пов'язана з поганою погодою, а також робочим днем.

Станом на 15:15 учасники почали розходитися з Майдану Незалежності, залишаючи червоні накидки в наметах, розташованих вздовж Хрещатика.

У свою чергу прес-служба БЮТ стверджує, що участь у акції взяли кілька тисяч людей.

За їх інформацією, станом на 16.00 "незважаючи на те, що офіційна частина закінчилася, люди не розходяться".

Як відомо, БЮТ подав до Київміськадміністрації заявку на проведення акції на Майдані Незалежності за участі 50 тисяч людей.

КМДА рекомендувала БЮТ вибрати інше місце проведення флеш-мобу, оскільки, на думку адміністрації, ця акція не має ні загальнодержавного, ні загальноміського характеру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування