Шуфрич думає, що навесні у голові Луценка "розпустяться бруньки"

Середа, 14 лютого 2007, 19:34

Міністр надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич вважає, що президент Віктор Ющенко ніколи не наважиться на розпуск парламенту і проведення дострокових виборів.

"Нерідко значущість президентського поста залежить від того, хто його займає. І в разі парламентських криз чи криз влади президент оголошує дострокові вибори. Але Ющенко не розпустив парламент, навіть маючи таке доволі спірне, але все ж таки право", - сказав Шуфрич в інтерв’ю УНІАН.

Він вважає, що "ніколи дострокових виборів не буде", оскільки в президентській команді "немає ні рейтингу, ні єдності".

"При стабільній економічній ситуації політики так дістануть одне одного, що одні скажуть: ідемо на вибори. А інші врешті-решт скажуть: чорт з вами, добре, ідемо, але всі – і парламент, і президент, як у 1994 році, виходимо з кризи. І уявляєте, Віктор Андрійович зі своїми мізерними шістьма відсотками рейтингу йде на вибори?", - сказав Шуфрич.

При цьому він вважає, що ідея проведення дострокових парламентських виборів "дозріла в чиїхось головах" з президентського оточення.

"Люди збираються в бойскаутські загони, оголошуючи, що нас чи то мільйон, чи то тисяча, чи то сто. Штатний радник президента збирається з приходом весни, коли в нього в голові розпустяться бруньки, іти стрункою колоною разом з Давидом Жванією, який за це платить, і Тарасом Стецьківим, до якого я щиро добре ставлюся. Як політик, який претендує на креативність, я обіцяю, що це буде весело. Це шапіто якесь", - сказав міністр.

Як відомо, лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко має намір навесні провести "Марш на Київ".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування