Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" побачили, як Янукович знову обманув Ющенка

Четвер, 15 лютого 2007, 12:26

Заяви прем’єра Януковича про відсутність підстав для перегляду мінімального рівня зарплат і пенсій є фактичною відмовою від зобов’язань, взятих перед президентом під час ухвалення бюджету на 2007 рік.

Про це сказав лідер фракції "Наша Україна" В’ячеслав Кириленко, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Такі заяви прем’єра вкотре доводять, що його політика носить виразно антисоціальний характер і спрямована на задоволення інтересів олігархічних кланів, а не простих людей", – додав Кириленко.

Кириленко нагадав, що наприкінці 2006 року бюджет був підписаний президентом під зобов’язання уряду підвищити мінімальну заробітну плату і пенсію.

"Реальне зменшення заробітних плат і пенсій, яке відбувається у зв’язку з політикою уряду Януковича на тлі багаторазового зростання тарифів на ЖКП та цілої низки інших подорожчань, мусить бути зупинене", – наголосив Кириленко.

"Якщо цього не буде зроблено на виконання зобов’язань коаліції та уряду перед президентом, то такі процеси ініціюватиме фракція "Наша Україна", - зазначив він.

Кириленко пояснив, що "це може бути внесення на розгляд парламенту проектів постанов про підвищення мінімальної заробітної плати та пенсії".

Як відомо, прем`єр Віктор Янукович в четвер під час поїздки до Донецька заявив, що поки не бачить підстав для перегляду мінімального рівня зарплат і пенсій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування