Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко започаткувала нову процедуру одужання

Четвер, 15 лютого 2007, 12:28

В Україні починається новий етап одужання, заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко у четвер у Черкасах на сесії міської ради.

Вона зазначила, що в містах, де є більшість БЮТ, є можливість докорінно змінити ситуацію на краще з наповненням місцевих бюджетів.

"Сьогодні ми зібрались у вашій сесійній залі, щоб змінити правила гри, змінити непрозорі, тіньові схеми продажу землі, корумповані схеми надання в оренду комунального майна на прозорі правила гри, які забезпечать додаткові надходження до місцевого бюджету, такі необхідні для всіх міст України", - наголосила вона.

Тимошенко зазначила, що в Україні всі чудово знають, які махінації проводяться з землею, як незаконно наживаються на оренді, і за рахунок цієї незаконної оренди земля міст переходить у чиюсь власність.

"Чому нам не змінити цю ситуацію? Чому ми не можемо з вами запровадити відкриті, прозорі схеми продажу земельних ділянок", - запитала вона.

Тимошенко повідомила, що в окремих містах бюджет зріс у 3,5 рази виключно за рахунок проведення відкритих аукціонів з продажу земельних ділянок.

Звертаючись до депутатів Черкаської міської ради, Юлія Тимошенко наголосила: "Сьогодні у вас є можливість започаткувати відкриті аукціони".

Лідер БЮТ висловила переконання, що коли запрацює механізм проведення відкритого і прозорого продажу землі, тоді країна буде жити по-іншому.

Звертаючись до депутатів міської ради, вона повідомила, що вчора уряд Януковича оголосив про необхідність зменшення тарифів у містах України. "Чому він це зробив?", - запитала вона.

"Тому що у Києві фракція БЮТ відстояла зниження тарифів до їх економічно обґрунтованого рівня", - сказала лідер опозиції.

"Якщо ми з вами започаткуємо продуктивну співпрацю між фракціями, тоді вся Україна буде нас наслідувати", - сказала Юлія Тимошенко.

Також лідер БЮТ повідомила, що в неї відбулися зустрічі з Черкаським міським головою Сергієм Одаричем та з головою Черкаської обласної ради Володимиром Гресем.

Юлія Тимошенко зазначила, що в усіх питаннях, які обговорювалися, було повне взаєморозуміння і гармонія.

На завершення лідер БЮТ сказала: "Я вірю в те, що якщо ми не можемо об’єднатися політично, ми можемо об’єднатися навколо того, щоб разом працювати заради нашого спільного добробуту".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування