Шуфрич думає, що Кендзьор у молодості перезаймався боксом

Четвер, 15 лютого 2007, 16:46

Міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич заявляє, що він як один із авторів змін до Конституції вправі коментувати конституційність закону про Кабмін.

Про це йдеться в заяві прес-служби Шуфрича у відповідь на відповідні звинувачення "нашоукраїнців" Ярослава Кендзьора і Бориса Беспалого.

"Шуфрич хоче нагадати, що він як народний депутат Верховної Ради України 4 скликання й один з авторів змін до Конституції вважає для себе можливим давати подібні коментарі, і ніхто не має права обмежувати його в цій можливості", - сказано у повідомленні.

Водночас, як сказано у ньому, Шуфрич згоден, що "якщо в когось є питання" відносно конституційності цього закону, то "крапку в цій суперечці" може поставити тільки Конституційний Суд.

"Відносно інших висловлень Кендзьора, Шуфрич співчуває останньому і відзначає, що, мабуть, сьогодні дає про себе знати юнацьке захоплення Кендзьора боксом", - сказано у повідомленні.

Як відомо, раніше Кендзьор і Беспалий, коментуючи заяву Шуфрича про необхідність поглиблення політреформи з метою подальшого позбавлення повноважень президента, відзначали, що Шуфрич не в праві робити подібні заяви.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News