Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ПОБИВ ЛАВРИНОВИЧА І ТОЛСТОУХОВА?

Четвер, 15 лютого 2007, 17:22

Прем'єр Віктор Янукович вдається до тілесних покарань своїх підлеглих.

Про це пише газета "Україна молода" з посиланням на джерела у секретаріаті Кабміну.

"Поінформоване джерело у секретаріаті Кабміну повідомляє, що тілесні покарання в Будинку уряду поновлено. Повернення до старого було пов'язане з сумновідомим ухваленням закону "Про Кабінет Міністрів України", - йдеться у статті.

За словами джерела газети, спочатку "дісталося" міністру юстиції Олександру Лавриновичу, який був викликаний "на килим" до Януковича.

"Але розмова була коротка — о 8.12 глава Мін'юсту вибіг із кабінету й одразу ж пішов до машини. Навіть не одягнувся — пальто в гардеробі через годину отримував один із помічників Лавриновича. За непідтвердженими даними, Янукович завдав панові Олександру удару в грудну клітку, а коли той упав, прем'єр ударив ногою в область нирки", - пише "Україна молода".

Водночас робітник секретаріату Кабміну не уточнив, чим персонально "провинився" Лавринович.

"Щодо Анатолія Толстоухова, то однозначно причина в тому, що він пообіцяв публікацію (закону про Кабмін), але слова не дотримав. Нібито з Толстоуховим прем'єр узагалі не розмовляв, а одразу вдарив у печінку", - пише газета.

"Як сумно жартує наш співрозмовник, єдиним позитивом помаранчевої революції є те, що Янукович тепер не б'є в перенісся, а лише по внутрішніх органах — синців не видно", - йдеться у статті.

Водночас, як повідомив УНІАН прес-секретар Лавриновича Лія Ільченко, того дня, коли за даними газети відбулося його побиття, міністр перебував у відрядженні у Львові, де готував візит прем’єра до цього міста.

Ільченко відмовилася коментувати повідомлення газети, заявивши лише, що їй “соромно за колег-журналістів”.

Як відомо, головним редактором "України молодої" є колишній радник президента Михайло Дорошенко.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування