Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов не хоче брати Ахметова в полон

Четвер, 15 лютого 2007, 18:20

Заяви представника Партії регіонів Ріната Ахметова про об’єднання з Блоком Юлії Тимошенко свідчать про серйозну кризу в Партії регіонів.

Про це йдеться в коментарі одного з лідерів БЮТ Олександра Турчинова, поширеному прес-службою БЮТ.

"Заява Ахметова свідчить про серйозну кризу в Партії регіонів та про прагнення приховати фатальні провали уряду Януковича. Нам таке об’єднання не потрібне. Ми не беремо полонених", - зазначив Турчинов.

"Нас влаштує тільки їх повна капітуляція у формі відставки уряду Януковича, розпуску антикризової коаліції та дострокових виборів до парламенту", - додав він.

БЮТ наголошує, що виступає за повне відділення капіталу від влади, усунення від управління державою кланів та мафії, тоді як "команда Януковича-Ахметова прагне відродити панування тіньового капіталу і повернути залежність влади від потужних корпорацій".

"У нас різні світогляди, різна мета, різні методи політичної діяльності. Ми не маємо жодних спільних інтересів", - йдеться у повідомленні.

"Ми не зважаємо на мрії команди Януковича та Ахметова щодо об’єднання, і будемо рішуче та безкомпромісно усувати їх від влади", - наголошено в ньому.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування