Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович пригрозив "поправити" Шуфрича за Ющенка

П'ятниця, 16 лютого 2007, 10:23

Прем`єр-міністр Янукович заявляє, що він проти будь-яких зазіхань на повноваження президента.

Про це він сказав в п'ятницю під час відкриття вокзального комплексу "Дарниця" у Києві, коментуючи думку міністра з питань надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича про позбавлення президента повноважень, передбачених Конституцією.

"Я проти будь-яких зазіхань на повноваження президента, я буду відстоювати повноваження президента згідно з Конституцією, так як і президент їх відстоює", - зазначив прем’єр.

За словами Януковича, він буде завжди на боці президента і на боці Конституції.

Водночас він сказав, що йому не відомо про подібні коментарі Шуфрича. "Тому якщо те, що казав Шуфрич, підтвердиться, - я не чув того, що він казав, – якщо це некоректно, то ми його поправимо", - сказав прем’єр.

14 лютого Шуфрич висловився за скасування права президента на внесення до парламенту за пропозицією парламентської більшості кандидатури прем’єр-міністра. Водночас він заявив:

"У мене є приватна думка, що навіть ті повноваження, які є у нашого президента, – зайві. І якщо реформа удосконалюватиметься, я упевнений, що президент позбудеться права подавати міністра закордонних справ і права призначати губернаторів".

"Адже це органічні функції Кабміну. Крім того, мені здається, що ми полегшимо президентові життя, адже це те, до чого він сам прагне", - зазначав раніше Шуфрич.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування