Ахметов найняв "д-у-у-же велику групу юристів", щоб ліквідувати "Донецьку мафію"

П'ятниця, 16 лютого 2007, 10:32

Народний депутат Ринат Ахметов заявляє, що "ду-у-же велика група юристів" працює над питанням ймовірних судових позовів з приводу видання в Європі книги "Донецька мафія".

Про це Ахметов заявив у четвер журналістам у Донецьку.

На питання, чи задоволений він вердиктом, який Борис Колесников одержав по книзі "Донецька мафія" (донецький суд виніс рішення вилучити з продажу і знищити тираж книги "Донецька мафія", а також заборонити її подальше видання - ред.), Ахметов відповів:

"Книжечка "Донецька мафія"... А я хочу, щоб ця книжечка поширилася в Європі. Я хочу...Ви знаєте що, ви мені покажіть одну країну, де ця книжечка сьогодні знаходиться. От я хочу, щоб ця книжечка, можливо, або в Англії або в інших країнах, де по великому рахунку він може відповісти за те, що він поширив цю книжечку. Юридично! ", - заявив Ахметов.

На сьогоднішній день, за словами депутата, він не мав юридичної можливості, щоб Пенчук ніс за це "кримінальну відповідальність".

"Але якщо ця книжечка вийде десь, ми подивимося... Я хочу сказати, ми подивимося, чим закінчаться суди. Я можу сказати – д-у-уже велика група юристів над цим працює", - відзначив Ахметов.

На прохання уточнити, група наших чи іноземних юристів над цим працює, Ахметов відповів: "Іноземних".

"Остров"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування