Черновецький думає, що він страждає через очі киян

П'ятниця, 16 лютого 2007, 13:52

Київський мер Леонід Черновецький вважає, що його рейтинг страждає через те, що він веде діалог з киянами.

"Я розумію, що насправді постійний діалог і часом полеміка з населенням не сприяє підвищенню мого рейтингу. Але я хочу показати киянам, що я такий самий киянин, що я живу їхніми проблемами і розумію, наскільки важливо, аби вони були почуті", - сказав Черновецький в інтерв’ю "Хрещатику".

Водночас він зазначив, що ті люди, які "хочуть бачити" його на посаді мера і знають, чим він займається, запевняють, що "мер повинен демонструвати тверду руку”, зачинитися і тихо робити те, що повинен робити".

"Але мені вкрай потрібен діалог, хочу бачити очі, обличчя кожного киянина. Навіть якщо це не приносить мені політичних дивідендів", - сказав мер.

Водночас Черновецький зазначив, що він повинен "покритикувати себе" за те, що йому не вдається у повному масштабі залучати до управління містом обдаровану молодь, "не зіпсовану грішми".

"Мені найлегше було б не надто відрізнятися від колишнього мера і, не знімаючи каски, мотатися по відкриттях нових об’єктів, лікарень, шкіл, транспортних ліній... Та я не хочу. Так, я втрачаю на цьому. Так, багато хто мене через це не розуміє", - сказав він.

При цьому Черновецький заявив, що його "мораль витримує всі спокуси влади", яку йому надали кияни.

"Хочу запевнити кожного киянина: лягаючи спати, я думаю не про те, як його пограбувати, а тільки про те, як поліпшити його життя. І прокидаюся не з поганими думками", - сказав він.

"А їх (киян) я люблю незалежно від того, як вони мислять і чи поділяють мої думки. Моє завдання — зрештою порозумітися з громадою... Я хочу розмовляти з усіма мовою лідера регіонального масштабу, якого обрали городяни", - додав Черновецький.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування