Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко дав соціалістам чудовий привід для скандалу

П'ятниця, 16 лютого 2007, 14:27

Президент Віктор Ющенко не з’явився на церемонію нагородження воїнів-афганців з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Про це заявив голова Луганської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Іван Шердець.

"Поведінка президента Віктора Ющенка по відношенню до ветеранів Афганістану, яку він продемонстрував 16 лютого, не робить честі главі держави", - сказано у його заяві.

Шердець розповів, що ветеранів-афганців запросили до секретаріату президента для нагородження орденами та медалями на честь 18-ої річниці виведення військ з Афганістану.

"Просиділи півгодини - перед нами вибачилися, що президент затримується, буде за 30-40 хвилин. Добре, що хоч запропонували чай, каву. Хвилин через 40 кажуть - заходьте. Заходимо, там нікого немає, працівники прибрали і табличку "президент", і крісло, і штандарт. У результаті через півтори години чекання на президента нас нарешті привітав і вручив нагороди міністр оборони Анатолій Гриценко", - сказав Шердець.

"Таке ставлення до ветеранів, людей, які пройшли війну, які чесно, добросовісно служили своєму народу, виконували свою військову присягу, неприпустиме", - наголосив він.

Раніше голова Української спілки ветеранів Афганістану, член Соцпартії Володимир Червонописький заявляв, що відмовився від ордену "Ярослава Мудрого" від Ющенка через несправедливі, на його думку, рішеннями влади у сфері роботи з воїнами-інтернаціоналістами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування