ЮЩЕНКО ПОМСТИВСЯ ЗА ЗВАРИЧА І НАСВАРИВ АЗАРОВА ЗА МОБІЛКУ

П'ятниця, 16 лютого 2007, 14:42

Президент Віктор Ющенко зробив зауваження першому віце-прем'єру Миколі Азарову за те, що в нього задзвонив мобільний телефон у той час, як президент виступав зі вступним словом на засіданні Ради національної безпеки.

"Микола Янович, ви щоразу демонструєте, що у вас мобілка є", - сказав президент.

У відповідь на зауваження Азаров дістав з портфеля телефон і вимкнув його, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Після того, як пролунала мелодія дзвінка, президент звернувся до представника Служби Безпеки з нагадуванням про те, що він просив не допускати на засідання РНБО з мобільними телефонами.

"Я просив би Службу безпеки, у другий раз я попереджаю, що сюди з мобільними телефонами ніхто не заходить... Будь ласка, розберіться, чому на Раду національної безпеки приходять з мобілками", - сказав президент.

Він попросив виключити телефони тих, у кого вони є.

Президент ще раз попросив дати розпорядження для служби охорони, щоб з мобільними телефонами ніхто не приходив на такі засідання.

"Я прошу дати розпорядження з мобілкою нікого не впускати, я думаю, як на засідання уряду, так і на РНБО", - сказав президент.

Раніше на одному з засідань Кабміну прем'єр Віктор Янукович також зробив зауваження екс-міністру юстиції справ Роману Зваричу за використання мобільного телефону.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News