Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов відхрестився від Тимошенко, але сказав, що готовий "поганяти м'яч"

П'ятниця, 16 лютого 2007, 15:16

Член фракції Партії регіонів Ринат Ахметов заявляє, що ні про яке об'єднання Партії регіонів із Блоком Юлії Тимошенко або вступ БЮТ у коаліцію мова не йде.

"Про це мова не йде. Я казав про ситуативний союз", - цитує слова Ахметова "Інтерфакс-Україна".

Раніше в середу один з керівників БЮТ Олександр Турчинов заявив про "серйозну кризу в Партії регіонів", спираючись на повідомлення про можливий союз двох політичних сил.

"Для того, щоб прийняти якісний закон про опозицію, ми готові співпрацювати з БЮТ", - сказав Ахметов.

За його словами, Партія регіонів могла б прийняти цей закон і без БЮТ, але, за його словами, "це було б неправильно - все-таки ця партія сьогодні в опозиції".

"Особливо, якщо врахувати, що ми зараз створюємо правила всерйоз і надовго", - додав Ахметов.

"Чого ми хочемо у футболі? Сильного, чесного і конкурентноспроможного чемпіонату. Тоді наші команди будуть рости і гідно виступати в Європі. У футболі є правила гри, мені вони можуть подобатися або не подобатися, я можу лаяти суддю, лаяти того, хто ці правила вигадав, але я все одно підкорюся правилам гри", - сказав він.

"Я переконаний, що це вірно і для нашої політики. По-перше, необхідно встановити правила, по-друге, потрібно навчитися грати за правилами. Тоді ми одержимо сильну, чесну, конкурентноздатну політику і політиків", - заявив депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування