Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко вирішив вивести на вулицю прихильників Януковича

Субота, 17 лютого 2007, 14:00

Лідер громадського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко закликає прихильників різних політичних сил приєднуватися до акцій "Народної самооборони".

"Я хочу бачити на своєму мітингу і прапори інших політичних сил", - сказав Луценко в суботу на прес-конференції в Одесі.

За його словами, на мітинги "Народної самооборони" у Полтаві, Хмельницькому і Черкасах уже виходять прихильники Соцпартії.

Також Луценко закликав прихильників Партії регіонів вийти на вулицю і спитати в політиків, яких вони привели до влади, відзвітуватися, що вже зроблено для суспільства.

"Я хотів би їх запитати (прихильників Партії регіонів) - ви готові запитати найнятих вами політиків, де поліпшення нашого життя вже сьогодні?", - сказав Луценко.

За його словами, народ не цікавить думка лідера Партії регіонів, прем'єр-міністра Віктора Януковича про НАТО, про мови, про його ставлення до президента Росії Володимира Путіна, до Тоні Блера або Джорджа Буша.

"Найбільш серйозними проблемами на сьогодні для громадськості є питання тарифів, плати за земельний пай, зарплати і пенсії", - підкреслив Луценко.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування