"Регіонали" знайшли, хто розпускає чутки про передчасний відхід Януковича

Понеділок, 19 лютого 2007, 11:13

Член Партії регіонів Тарас Чорновіл вважає, що інформація про можливу зміну лідера Партії регіонів виходить із секретаріату президента.

"Зацікавлені кілька людей у президентському секретаріаті, які обрали для себе кризовий сценарій. Наприклад, той же Луценко або Стецьків, які розуміють, що поза кризовим сценарієм вони персонально не потрібні. Ці два радники президента розпускають такі чутки", - сказав Чорновіл в інтерв'ю "Профілю".

"Крім того, у цьому зацікавлені окремі кола БЮТ, які хотіли б мати кризову ситуацію, щоб спровокувати парламентську або державну кризу, нові вибори", - додав він.

При цьому Чорновіл спростував ці "чутки", відзначивши, що найближчим часом як у керівництві, так і в політиці Партії регіонів жодних істотних змін не буде.

"У принципі, жодних істотних змін не буде — збережуться орієнтація на західний вектор, співпраця з ЄС. Ми серйозно поліпшимо відносини з двома країнами — США і Росією", - сказав він.

На його думку, колишній міністр закордонних справ Борис Тарасюк "наламав дров саме по цих двох векторах".

"Усі говорять, як він зіпсував відносини з Росією, а я підкреслюю, що він розвалив і наші дипломатичні відносини з США", - сказав Чорновіл.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування