Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" і БЮТ знову почали створювати коаліцію

Понеділок, 19 лютого 2007, 11:26

Лідер фракції "Наша Україна" В’ячеслав Кириленко переконаний, що найближчими днями буде підписана угода між БЮТ і "Нашою Україною" про спільну опозиційну діяльність.

"Це буде угода між блоками, це угода про створення коаліції опозиційних сил. Цей процес пошириться і на місцеві ради", - сказав Кириленко по завершенні засідання погоджувальної ради в парламенті у понеділок.

На його думку, такі скоординовані дії дозволять "протидіяти реваншу антидемократичних сил".

Кириленко зазначив, що питання про підписання такої угоди неодноразово обговорювалося на політрадах тих політичних сил, які входять до складу "Нашої України" і, за його словами, противників підписання такого документу немає.

"Можуть виникати будь-які дискусії, але це робочі моменти", - сказав він.

Відповідаючи на уточнююче питання, в чому конкретно полягає зміст угоди, яку збирається підписати БЮТ з "Нашою Україною", Кириленко відповів:

"Мова йде про світоглядні засади і принципи, а не про списки чи посади".

Кириленко також підтвердив, що в понеділок відбудеться спільне засідання політрад БЮТ та "Нашої України", водночас, де відбуватиметься це засідання, він не уточнив, зазначивши лише, що це "буде на території Верховної Ради".

Також він повідомив, що у вівторок "Наша Україна" підтримає ініціативу БЮТ щодо того, аби у першу чергу розглядати законопроект, запропонований БЮТ, щодо зменшення тарифів на житлово-комунальні послуги, а також щодо перегляду основних показників держбюджету.

"Занепокоєння викликає той факт, що чинний уряд декларує зростання ВВП і при цьому відмовляється переглядати мінімальну заробітну плату і прожитковий мінімум у бік збільшення", - сказав Кириленко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування