Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" пропонує парламенту поставити Януковичу двійку

Понеділок, 19 лютого 2007, 12:08

Фракція "Нашої України" вимагає визнати роботу уряду незадовільною.

У Верховній Раді зареєстрована постанова "Про подолання негативних наслідків підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги".

Її автори – депутати-нашоукраїнці В’ячеслав Кириленко, Юрій Ключковський, Лілія Григорович, В’ячеслав Коваль, повідомляє прес-служба партії.

У постанові констатується, що різке підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги призвело до істотного погіршення матеріального стану більшості громадян України.

Зважаючи на відсутність ефективних дій з подолання цієї проблеми з боку Кабінету міністрів, у постанові пропонується визнати роботу уряду у сфері надання населенню житлово-комунальних послуг незадовільною.

Уряду пропонується до 1 квітня 2007 року внести зміни до нормативно-правових актів, які регулюють формування тарифів на житлово-комунальні послуги, визначивши з метою зниження цих тарифів граничний рівень рентабельності житлово-комунальних послуг.

Пропонується також внести на розгляд Верховної Ради проект закону про внесення змін до Закону "Про державний бюджет України на 2007 рік", в якому передбачити поетапне підвищення упродовж 2007 року розміру мінімальної заробітної плати до рівня прожиткового мінімуму для працездатних осіб, підвищення розміру прожиткового мінімуму та розміру мінімальної пенсії.

У квітні 2007 року постановою пропонується заслухати на пленарному засіданні Верховної Ради України звіт Кабінету міністрів про виконання цієї постанови.

Як відомо, підвищення розміру прожиткового мінімуму та розміру мінімальної пенсії було однією з умов, на якій президент підписав бюджет.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування