Ющенко відмовився від радника і відзначив жінку Януковича

Понеділок, 19 лютого 2007, 14:01

Президент Віктор Ющенко звільнив Юрія Андрійчука з посади радника глави держави у зв'язку з його переходом на іншу роботу.

Про це йдеться в указі президента, опублікованому на його офіційному сайті.

Іншим своїм указом Ющенко ліквідував раду з питань виставкової діяльності в Україні, громадську раду експертів із внутрішньополітичних питань і раду з питань інформполітики при президенті.

Також вирішено ліквідувати держраду з питань пенсійної реформи, антикризовий центр, держкомісію з питань стратегії економічного та соціального розвитку, міжвідомчу комісію з питань усиновлення іноземцями дітей, які є громадянами України.

Указом президента ліквідовуються нацрада зі сталого розвитку України та громадська рада з питань забезпечення реалізації виборчих прав громадян України під час проведення виборів 2006 року.

Водночас Ющенко постановив ввести у секретаріаті посаду представника президента на Чорнобильській АЕС, на цю посаду він призначив Сергія Парашина.

Також президент присвоїв своїм указом першому заступнику міністра Кабінету міністрів Олені Лукаш третій ранг держслужбовця.

Як відомо, минулого тижня Лукаш заявила про намір Кабінету міністрів оскаржити у суді 10% указів президента.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...