Табачник звалив усіх "тарифних собак" на Тимошенко

Понеділок, 19 лютого 2007, 15:39

Віце-прем'єр Дмитро Табачник заявляє, що найвищі тарифи в Україні - у тих регіонах, де більшість у місцевих радах має Блок Юлії Тимошенко.

Відкриваючи селекторну нараду в понеділок, Табачник підкреслив, що підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги відбулося через те, що уряд Тимошенко розірвав газові угоди, розраховані до 2010 року.

"А тепер намагається ввести в оману всю Україну, доблесно захищаючи населення від підвищення цін на житлово-комунальні послуги", - сказав Табачник, повідомляє Ліга.

Віце-прем'єр підкреслив, що найвищі тарифи на житлово-комунальні послуги в Україні - у тих регіонах, де більшість у місцевих радах має БЮТ - у Полтаві, Ужгороді, Кіровограді і Хмельницькому.

Табачник також відзначив, що в ході наради він хоче почути пояснення низки мерів міст обласного значення, у яких встановлені найвищі в Україні тарифи на житлово-комунальні послуги.

Табачник також назвав такі міста, як Чернівці, Ужгород, Кіровоград і Полтава, "рекордсменами" з високих тарифів на житлово-комунальні послуги.

На думку віце-прем'єра, "такі дії БЮТ здійснює разом з "Нашою Україною".

"Ситуація, коли хтось спочатку ухвалює рішення... про збільшення тарифів, розриваючи угоди на газ, а потім намагається поставити країну на коліна, абсолютно неприйнятна", - додав Табачник.

Як відомо, фракції БЮТ і "Наша Україна" мають намір заблокувати роботу парламенту у випадку, якщо у вівторок першими питаннями не будуть розглянуті законопроекти, що стосуються цін і тарифів на житлово-комунальні послуги, а також питання збільшення пенсій, зарплат і соціальних виплат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...