Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вирішив, що автомобілі для себе Янукович повинен брати на Банковій

Понеділок, 19 лютого 2007, 20:59

Президент Віктор Ющенко своїм указом вніс зміни в положення про Державне управління справами.

Попередній текст документу, який тепер змінено указом Ющенка, містив гриф "не для друку".

Згідно з новим указом, Державне управління справами визначено як "допоміжний орган, створений президентом України відповідно до пункту 28 статті 106 Конституції України".

Також визначено, що "Державне управління справами здійснює матеріально-технічне, соціально-побутове та інше забезпечення діяльності президента, Ради національної безпеки і оборони, секретаріату президента та інших створених президентом України консультативних, дорадчих та допоміжних органів і служб".

У документі сказано, що "матеріально-технічне, соціально-побутове, транспортне та інше" забезпечення діяльності Верховної Ради, Кабінету Міністрів та інших держорганів здійснює ДУС "в межах наданих йому бюджетних призначень, передбачених законом про Державний бюджет України на такі цілі".

"В іншому випадку забезпечення діяльності зазначених органів здійснюється підприємствами, установами, організаціями, що перебувають в управлінні Державного управління справами, в установленому порядку на договірних засадах".

За новим указом, ДУС "забезпечує в установленому порядку послугами транспорту президента, секретаря Ради національної безпеки і оборони, главу секретаріату президента, його заступників, відповідні категорії працівників секретаріату президента України, а також керівників інших державних органів – у межах наданих ДУС бюджетних призначень, передбачених законом про Державний бюджет України на такі цілі".

Також ДУС "забезпечує будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання адміністративних і господарських об'єктів, призначених для розміщення та обслуговування президента України, Ради національної безпеки і оборони та утворених для здійснення їх повноважень органів, апаратів, а також інших державних органів – у межах наданих Державному управлінню справами бюджетних призначень, передбачених законом про Державний бюджет України на такі цілі".

Також тепер ДУС "забезпечує виготовлення та зберігання державних нагород України і атрибутів до них, здійснює їх облік та передачу в установленому порядку".

Як відомо, у вівторок Конституційний Суд має розпочати розгляд справи щодо конституційності указів ще президента Кучми "Про Державне управління справами", "Питання Державного управління справами", "Про Положення про Державне управління справами".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
07:50
За добу відбулося 94 бойових зіткнення: найактивніший ворог на Авдіївському напрямку 
07:33
Ракетний удар: ворог атакував енергооб’єкти у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
Усі новини...