"Наша Україна" обіцяє, що не дасть парламенту спокійного життя

Вівторок, 20 лютого 2007, 09:43

Фракція "Наша Україна" заявляє, що робота парламенту у нормальному сесійному режимі буде неможлива, якщо до порядку денного не будуть внесені низка законопроектів опозиційних фракцій та президента.

Про це заявив лідер фракції "Наша Україна" В'ячеслав Кириленко.

За його словами, представники антикризової коаліції блокують трибуну для того, "щоб не допустити ухвалення постанови, внесеної "Нашою Україною", щодо визнання роботи уряду у сфері надання житлово-комунальних послуг незадовільною".

"Коаліція блокує всі конструктивні пропозиції, які містять у нашому проекті постанови... Коаліція і уряд демонструють своє бажання перекласти всю відповідальність за підвищенні ЖКТ на місцеву владу", - заявив Кириленко.

"Більшість блокує трибуну, щоб не допустити звіту уряду по зазначеному питанню, як ми пропонуємо, 1 квітня", - додав він.

Також, за словами Кириленка, трибуну блокують, щоб не допустити ухвалення закону БЮТ про обмеження підняття цін на житлово-комунальні тарифи, щоб не розглянути законопроект про збільшення мінімальних зарплат і прожиткового мінімуму, який вніс президент як невідкладний.

"Подальша нормальна робота парламенту тепер неможлива, ми наполягаємо, щоб ці питання були внесені до порядку денного", - заявив Кириленко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування