Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов продовжив "тарифну війну" з Табачником і Януковичем

Вівторок, 20 лютого 2007, 10:22

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов заявляє про некомпетентність віце-прем'єра Дмитра Табачника у питанні підвищення тарифів у регіонах.

Про цьому Турчинов заявив, коментуючи заяву Табачника про те, що найвищі тарифи - у містах, де більшість у місцевих радах належить БЮТ.

"Тарифи на опалення більше за все підвищені на Сході України, у містах, де більшість безроздільно належить Партії регіонів. Зокрема, у Донецьку вартість опалення зросла більш ніж у 4 рази, незважаючи на те, що саме там добувають більше за все вугілля в Україні", - сказав він, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Турчинов також зазначив, що в Харкові тарифи зросли в 4,20 рази, Луганську – 3,12 рази, Миколаєві – 4,40 рази.

Він підкреслив, що уряд "провалив" тарифну політику, і саме завдяки планомірній роботі БЮТ тарифи були зменшені в Києві, Черкасах і низці інших міст і сіл України.

"Це не перший випадок, коли Партія регіонів хоче перекласти відповідальність за власні провали на опозицію. Їхня позиція цілком стає зрозумілою, коли вони відмовляються голосувати за законодавче врегулювання тарифних питань в Україні", - сказав депутат.

Раніше також прем'єр Віктор Янукович звинувачував БЮТ у збільшенні тарифів у низці регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...