Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова стверджує, що Турчинов визнав себе піарщиком

Вівторок, 20 лютого 2007, 10:31

Антикризова коаліція пропонує опозиції створити спільну робочу групу парламенту та уряду для прийняття узгодженого рішення по змінах до закону на формування житлово-комунальних тарифів.

Про такі підсумки погоджувальної ради, оголошеної під час перерви в роботі Верховної Ради, повідомила координатор більшості Раїса Богатирьова.

"Ми пропонуємо створити спільну робочу групу з представниками від уряду та народних депутатів, а також за участі тих міністерств і відомств, які відповідають за політику формування тарифів для того, щоб прийняти узгоджене рішення", - заявила депутат.

Богатирьова запевнила, що заява прем'єр-міністра Віктора Януковича, який пообіцяв підвищити соціальні виплати за результатами першого кварталу, "обов'язково буде виконана".

"Тому немає жодних підстав в такому екстремальному режимі, який запропонували БЮТ і "Наша Україна", працювати", - заявила депутат.

За словами Богатирьової, коаліція запропонувала вести роботу пленарного тижня в нормальному регламентному режимі.

На питання, чи погодилися представники опозиції не блокувати надалі роботу Верховної Ради, вона відповіла: "Вони погодилися, що це піар-акція, і що пропозиції уряду дуже плідні, і вони згодні їх підтримати".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування