Луценка "засмоктало" нічне віртуальне життя

Вівторок, 20 лютого 2007, 13:03

Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко спростовує інформацію про фінансову підтримку його сили з боку власника "Привату" Ігоря Коломойського та віце-прем’єра Андрія Клюєва.

Про це він написав у форумі "Української правди", відповідаючи на запитання відвідувачів ФУП.

На питання, звідки "ростуть ноги" чуток про фінансування "Народної Самооборони" Клюєвим, Луценко написав:

"Думаю, що ноги ростуть з кіл, стурбованих моєю активністю. Я неодноразово казав, що спілкуюся з Клюєвим, знаю від нього, як він організовував гарантоване голосування за моє зняття після рішення своїх босів. Він знає, що я б при нагоді також натиснув кнопку за його зняття, якби був у парламенті".

Водночас Луценко зазначив, що йому цікаво спілкуватися з Клюєвим. "Ми однолітки, які прийшли в політику абсолютно по-різному. Але варто розуміти мотиви цих двох Україн, чи не так?", - пише він.

На питання одного з відвідувачів про те, що про фінансування "Народної Самооборони" Коломойським розповідають "в парламенті, в кулуарах" його колишні "соплємєнніки", Луценко відповів:

"Чого ті соплємєнніки тепер не скажуть! Ви їх краще спитайте - звідки вони це знають, коли останній раз підбивали з ним баланс?"

Крім того, Луценко спростував свої тісні відносини з депутатом Київради Михайлом Бродським.

На питання одного з форумчан, які в них зараз стосунки з Бродським, адже, за його словами, вони колись були "великими друзями" і "в "Калині" солодощі разом їли", Луценко відповів:

"Не пам’ятаю, щоб був там з Бродським. Із сім’єю - так бував, але перестав десь два роки тому - погане обслуговування і інколи збирались особи не для сусідства з керівником МВС".

Луценко також пообіцяв відповідати на питання відвідувачів ФУП "два-три рази на тиждень".

Як відомо, під час останнього чату на "Українській правді" Луценко пообіцяв постійно спілкуватися з читачами, після чого на форумі УП для цього було відкрито окрему гілку.

Останнього разу Луценко відповідав на питання відвідувачів форуму до першої години ночі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News