Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко назвала Табачника дімократом і розповіла, чому не носить вишиванку

Вівторок, 20 лютого 2007, 14:58

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко спростовує звинувачення гуманітарного віце-прем’єра Дмитра Табачника про те, що найбільші тарифи на комунальні послуги встановлені в регіонах, де владу отримав БЮТ.

"Це неправда. Я можу вам показати таблиці, які свідчать, що найвищі тарифи діють в Донецькій, Харківський і Луганській областях, які підтримали Партію регіонів", - заявила Тимошенко на прес-конференції у Хмельницькому.

"Що стосується Дмитра Табачника, то навіть демократію перейменували у дімократію. Це свідчить, наскільки прогнила ця команда, яка повернулася до влади. А Табачник який був, таким і залишився", - додала вона.

Лідер БЮТ запевнила, що протягом найближчих тижнів відвідає всі регіони України і доб’ється зниження тарифів.

"Я також закликаю Партію регіонів слугувати людям, а не корпорації", - заявила вона.

На запитання, коли вона планує одягти вишиванку, яку їй подарували у Хмельницькому, Тимошенко відповіла, що ще недостатньо зробила, щоб її одягти.

"Незважаючи на сьогоднішні успіхи, я вважаю, що недостатньо зробила, щоб вдягти вишиванку. Думаю, коли демократичні сили повернуться до влади, тоді ми всі одягнемо вишиванки. Я справді хочу це зробити, бо маю дуже багато красивих вишиванок, які мені подарували люди", - сказала Тимошенко.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...