Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі вже "поклали око" на секретаріат Ющенка

Середа, 21 лютого 2007, 09:31

Фракція Партії регіонів вимагає скорочення штату та фінансування секретаріату президента.

Про це з трибуни Верховної Ради у середу заявив член Партії регіонів Василь Кисельов.

"Ми вимагаємо від президента і Кабміну внести пропозиції про скорочення кількості видатків на утримання секретаріату президента", - сказав він.

Кисельов також заявив, що працівники секретаріату президента та радники Віктора Ющенка "готують конституційний переворот".

"Президент нехтує Конституцією, а його секретаріат у той час займається конституційним переворотом... Ми вимагаємо публічно пояснити діяльність позаштатних радників президента Тараса Стецьківа і Юрія Луценка, які їздять по Україні і створюють так звані загони самооборони", - сказав він.

"Від кого і хто збирається оборонятися? Чи нападати? На нашу думку, вони виконують доручення президента, готуючись до походу на Київ з метою повалення законно обраної влади", - додав депутат.

На його думку, в результаті таких дій "поглиблюється розкол України".

"Зараз усім необхідно усвідомити, що конституційна реформа вступила в силу, і ті, хто намагаються її скасувати, вчиняють антиконституційні дії, за які доведеться відповідати згідно з чинним законодавством", - сказав Кисельов.

Крім того, депутат вкотре звинуватив уряд Юлії Тимошенко у підвищенні тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

"Як же можна не любити свій народ, щоб свідомо провести над ним тарифний експеримент, як це зробила помаранчева влада? І саме тому жіночка в білому з косою мотається по Україні, щоб виправити власні помилки", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...