Партія регіонів оконфузилася, порівнявши Тимошенко з тим, хто крав шапки

Середа, 21 лютого 2007, 11:29

Кілька депутатів від Партії регіонів обіцяють скласти протокол про блокування щитової кімнати Верховної Ради представниками БЮТ, щоб у подальшому притягнути їх до кримінальної відповідальності.

"У присутності членів регламентного комітету ми складаємо протокол про депутатів, які посягнули на роботу режимного органу", - сказав журналістам заступник лідера Партії регіонів Василь Кисельов.

При цьому він тримав у руках журнал з портретами депутатів та звіряв з ним присутніх бютівців.

"За те, що вони роблять, передбачена кримінальна відповідальність і ми дамо згоду на їх притягнення", - сказав Кисельов.

Водночас заступник лідера БЮТ Олександр Турчинов сказав, що вони стоять перед входом до щитової, тому що "забезпечують зберігання майна Верховної Ради".

"Згадайте, ви тиждень тримали заблокованою систему "Рада", щоб отримати посади, а ми блокуємо, щоб знизити тарифи для людей", - сказав Турчинов.

Присутні бютівці також не сприйняли всерйоз слова Кисельова про притягнення їх до кримінальної відповідальності, оскільки ніхто з компетентних органів не встановлював осіб присутніх.

Турчинов заявив, що в разі необхідності, вони готові блокувати і вночі. За його словами, всередині щитової кімнати нікого немає.

У ході перепалки між представниками Партії регіонів та БЮТ стався конфуз.

Намагаючись достукатися до членів блоку Тимошенко, Кисельов згадав про справу ЄЕСУ "Хто більший бандит, той, хто шапку зняв з перехожого, чи хто вкрав 7 мільярдів?", - запитав він.

Усі присутні бютівці зустріли цю заяву реготом, після чого Кисельов пішов, а бютівці продовжили блокувати вхід до щитової.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування