Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ блокуватиме Огризка і Короля

Середа, 21 лютого 2007, 11:45

БЮТ має намір продовжити блокування роботи Верховної Ради у четвер попри те, що планувалося голосування за призначення Володимира Огризка і Віктора Короля на посади голів МЗС та СБУ.

Про це заявила на брифінгу лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

За її словами, прийняття законопроектів, запропонованих БЮТ, щодо впорядкування тарифів та змін до бюджету, є набагато важливішими, ніж будь-які кадрові питання.

"Ми вважаємо, що ніякі кадрові питання сьогодні не можуть бути більш вагомими, ніж ці два питання, про які ми сказали – наведення порядку з тарифами і підвищення пенсій та зарплат", - заявила Тимошенко.

Зі свого боку член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл заявив, що коаліція вже висловила свою позицію щодо призначень Короля і Огризка – більшість їх підтримувати не буде.

Водночас депутат додав, що остаточне рішення з цього приводу буде прийняте в середу.

"Ми не маємо персональних застережень ні проти Короля, ні проти Огризка, але один не підходить для посади голови СБУ, а другий – не зовсім підходить на посаду голови дипломатичного відомства", - пояснив він.

"Мені здається, що президент тут увійшов у стадію особистих образ – ви не виконуєте мого побажання, а я буду їх вносити знову і знову. Це не є державна позиція", - вважає Чорновіл.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування