Тарасюк розповів, що тепер він займається тільки Ющенком

Середа, 21 лютого 2007, 11:57

Керівник Держуправління справами Ігор Тарасюк підкреслює, що після останніх указів президента ДУС займається забезпеченням діяльності президента.

Про це Тарасюк сказав в інтерв'ю газеті "Известия в Украине", опублікованому в середу.

"Після указів президента Ющенка наша структура займається виключно забезпеченням діяльності президента і дорадчих органів президента. Крапка!" – заявив Тарасюк.

"Ніякого відношення до забезпечення діяльності Кабміну або інших держустанов... Визначені повноваження під це дасть ДУС Верховна Рада відповідним законом", - додав він.

Тарасюк також відзначив, що частина майна буде передаватися Кабміну або іншим організаціям, які створять для цього власні структури забезпечення й одержать під них законодавчі права.

"Усе просто і ясно, прозоро... Наприклад, яке відношення до нас може мати кінний завод? Він нас обтяжує, у нього немає прибутку, а удари за це ми одержуємо постійно", - поскаржився Тарасюк.

Говорячи про діяльність ДУС, Тарасюк розповів, що викорінена та практика, яка була раніше.

"Ми живемо в рамках бюджету. Ми не відчужуємо майно, яке заборонене до приватизації, ми наводимо порядок і реєструємо майно, яке раніше... вибачте, літало в повітрі", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи вдалося хоч одне обвинувачення на адресу колишнього керівника ДУС Ігоря Бакая підтвердити в судовому порядку, він сказав:

"Якщо кого посадити — це не до мене! З тих судових процесів, що велися ДУС, у моє перебування на посаді керівника ми не програли жодного".

Він також нагадав, що ДУС вдалося через суд повернути санаторій "Гліцинія" у держвласність правда, на умовах, які будуть повернуті 36 мільйонів російському "Внєшторгбанку".

Він також відзначив, що через суд були повернуті квартири на вул. Інститутській, 18 у Києві, вартість яких оцінюється в 3—5 мільйонів доларів.

"Ми за рік підняли виторг наших підприємств, що не є державними, у два рази. Я одержав ДУС зі збитками по всій структурі мінус 24 мільйона гривень. На попередній рік ми вийшли в плюс на ті ж 24 мільйона гривень", - похвалився Тарасюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування