Азаров горює з приводу відходу Шелудченка

Середа, 21 лютого 2007, 16:08

Фінансове становище НАК "Нафтогаз України" під керівництвом Володимира Шелудченка стабілізувалося, що є істотним досягненням, вважає перший віце-прем'єр Микола Азаров.

"Володимир Шелудченко - висококласний фахівець, який дуже багато зробив, щоб вивести "Нафтогаз" з майже безнадійного стану у стабільний", - сказав він на прес-конференції в Києві в середу, припустивши, що до кінця 2007 року почнеться фінансове оздоровлення НАКу.

Як відзначив перший віце-прем'єр, "Нафтогаз України" був у вкрай важкому фінансовому становищі, коли в серпні 2006 року компанію очолив Шелудченко.

"Завдяки Шелудченку, зусиллям уряду за шість місяців у цілому фінансова ситуація "Нафтогазу України" стабілізувалася", - підкреслив Азаров.

Він також повідомив, що Шелудченко останнім часом кілька разів заявляв про бажання залишити посаду голови правління "Нафтогазу України", однак прем'єр Віктор Янукович "наполегливо просив його цього не робити".

"Можу зрозуміти причини, які рухали Шелудченком", - сказав Азаров.

Перший віце-прем'єр також сказав, що Шелудченко буде працювати в уряді.

"Він нікуди не пішов, він буде працювати в нашій системі, у системі уряду", - сказав чиновник.

Як відомо, Кабмін на засіданні в середу задовольнив заяву Шелудченка про відхід з посади голови правління "Нафтогазу України".

Пізніше з'явилася інформація, що в.о. глави "Нафтогазу" буде призначений Володимир Якубенко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...