Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко підписався під недоторканністю труби

Середа, 21 лютого 2007, 16:32

Президент Віктор Ющенко підписав закон про заборону приватизації об’єктів газотранспортної системи України.

Про це сказано у повідомленні прес-служби президента.

Як відомо, законом, ухваленим парламентом 6 лютого 2007 року, заборонено реорганізацію державних підприємств магістрального трубопровідного транспорту, а також їх приватизацію.

Заборонене також відчуження основних фондів державних підприємств магістрального трубопровідного транспорту, передача їх з балансу на баланс, у концесію, оренду, лізинг, заставу, управління, передача до статутного фонду інших юридичних осіб основних фондів та акцій таких підприємств.

Крім того, законом заборонено вчинення інших правочинів, які можуть призвести до відчуження основних фондів та акцій цих підприємств, а також основних фондів та акцій НАК "Нафтогаз України", дочірніх та заснованих нею підприємств і газосховищ забороняються, крім випадків, коли результатом таких дій є створення державних підприємств, 100 відсотків яких є у державній власності України.

Крім того, згідно з законом, не може бути порушено справу про банкрутство щодо державних підприємств магістрального трубопровідного транспорту, НАК "Нафтогаз України", дочірніх та заснованих нею підприємств.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...