Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Більшовики ще раз пригрозили авантюристам з БЮТ силовиками

Середа, 21 лютого 2007, 18:50

Депутати антикризової коаліції сподіваються, що правоохоронні органи нададуть оцінку діям опозиції, яка заблокувала роботу Верховної Ради.

Про це йдеться в заяві антикризової коаліції, поширеній у середу.

Антикризовики звинувачують опозицію в "неправових і брутальних" методах політичної боротьби та реалізації "авантюрного сценарію дестабілізації роботи вищого законодавчого органу з метою його дострокового розпуску".

"21 лютого їхні дії перейшли межі здорового глузду – членами фракції Блоку Юлії Тимошенко за участю окремих представників фракції "Наша Україна" було силоміць захоплено приміщення, у якому знаходиться електророзподільча система будинку Верховної Ради України, та знеструмлено сесійну залу парламенту", - йдеться в заяві.

"Ми категорично засуджуємо практику застосування шантажу та протиправних форм розв’язання політичних конфліктів і виступаємо за цивілізовані шляхи ухвалення рішень, особливо тих, які є життєво важливими для наших громадян", - наголошують представники коаліції.

"Ми сподіваємося, що правоохоронними органами буде надано оцінку спробам перешкодити роботі державної установи, що підпадає під кваліфікацію відповідних положень Кримінального кодексу ", - додають автори заяви.

Вони також наголошують, що антикризова коаліція та сформований нею уряд вживають "реальних заходів для розв’язання тих непростих проблем у житлово-комунальній сфері, що накопичилися з вини попередніх урядів, представники яких сьогодні так "опозиційно заклопотані" житлово-комунальних тарифами".

"Антикризова коаліція в змозі забезпечити усі необхідні умови для стабільної роботи Верховної Ради України на благо українського народу", - переконують представники більшості.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...