"Воїни світла" Тимошенко візьмуться за багнети?

Четвер, 22 лютого 2007, 09:12

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов заявляє, що найближчим часом опозиція вдасться до більш ефективних заходів блокування роботи парламенту.

"Найближчим часом ми реалізуємо більш ефективну систему, яка змусить вас працювати", - звернувся Турчинов до депутатів з трибуни Верховної Ради у четвер.

Він також пообіцяв, що якщо у четвер до порядку денного не буде внесено законопроекти про зниження тарифів та про зміни до бюджету, які забезпечать зростання мінімальної зарплати, "в нормальному стані Верховна Рада працювати не буде".

Водночас соціаліст Ярослав Мендусь, виступаючи у парламенті, пообіцяв, що Верховна Рада, незважаючи на дії опозиції, працюватиме "у нормальному режимі".

У свою чергу "нашоукраїнець" В’ячеслав Коваль заявив, що "Наша Україна" вимагає "від кризової коаліції виконувати свою програму".

"Люди вже відчули всю солодкість ваших обіцянок – як оплачувати тепло, де знайти гроші, щоб заплатити за воду... Держбюджет ліквідував всі соціальні програми, тому ми вимагаємо розглянути питання, які покращують життя людей", - сказав він.

За його словами, в разі, якщо Рада ухвалить закон про комунальні тарифи і підвищення зарплат і пенсій, БЮТ і "Наша Україна" не блокуватимуть трибуну.

"Ми вимагаємо поставити ці питання, і ми не блокуватимемо трибуну", - заявив Коваль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування