Черновецький скоро влаштує внутрішні чистки

Четвер, 22 лютого 2007, 09:57

Вступ у дію закону про імперативний мандат жодним чином не змінив балансу сил у Київраді.

Про це заявив в інтерв’ю газеті "Хрещатик" заступник Київського міського голови – секретар Київради Олесь Довгий, повідомляє прес-служба Київради.

За його словами, навпаки мандат "скріпив лави всіх людей, які обстоюють власну думку і не хочуть узурпації влади в руках одного партійного лідера".

За його словами, вступ у дію "антидемократичного закону" про імперативний мандат жодним чином не змінив балансу сил у Київраді.

При цьому, зазначив Довгий, "існує певний психологічний тиск на депутатів, які вийшли з фракцій і мають свій погляд на ті чи інші питання".

"Абсолютна більшість депутатів, які залишили фракцію БЮТ, зробили це, бо мали власне бачення проблем - і фахове, і політичне. Вони намагалися переконувати в тому радикальне крило БЮТ, яке раніше уособлював Михайло Бродський, але безрезультатно", - зазначив секретар Київради.

"На сьогодні радикальні настрої в Київраді норовить задавати особисто Юлія Тимошенко. Але це нерезультативно і неефективно з позиції кінцевого результату", - додав він.

Довгий також підкреслив, що закон про імперативний мандат в існуючому вигляді не містить жодного реального механізму реалізації.

Під час інтерв’ю Довгий також поскаржився, що його багато в чому не влаштовує діяльність окремих чиновників Київської міської державної адміністрації та районних держадміністрацій.

"Багато доручень Київського міського голови на сьогодні абсолютно ігноруються. Причому ігноруються у виконавчій вертикалі як на районному рівні, так і в міській адміністрації", - констатував Довгий.

За словами секретаря Київради, "найближчим часом ми відкличемо всіх представників нашої фракції у структурі виконавчої влади Дніпровського району, і намагатимемося виправити помилки. Абсолютна більшість політичних сил у районі нас в цьому підтримує".

Довгий також зазначив: "Тож не дивуйтеся, якщо Блок Леоніда Черновецького критикуватиме виконавчу владу, яка нівелює багато починань, ініційованих міським головою".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування