Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Огризко пообіцяв, що ще вимагатиме відповідь від Росії за Порошенка

Четвер, 22 лютого 2007, 10:32

В.о. міністра закордонних справ Володимир Огризко обіцяє на засіданні підкомітету щодо питань Чорноморського флоту в Москві порушити питання про недопуск депутата Петра Порошенка на територію Росії.

Про це Огризко сказав у парламенті під час розгляду його кандидатури на посаду голови МЗС, відповідаючи на питання соціаліста Ярослава Мендуся.

"27 лютого у вівторок, перебуваючи у Москві я поставлю це питання ще раз перед керівництвом МЗС Росії", - зазначив Огризко.

Він нагадав, що вже на другий день МЗС України звертався до російського зовнішньополітичного відомства щодо цього питання з нотою, бо була порушена консульська конвенція, але відповіді й досі немає.

"Був лише коментар прес-служби", - зазначив він.

***

Водночас, відповідаючи на питання Сухого про те, чому він не з'явився на засідання фракції ПРУ, Огризко сказав:

"Я прийшов на всі зустрічі, куди мене запрошували. Я був на засіданні двох фракцій - СПУ і БЮТ, був на зустрічах в комітетах, куди мене запрошували, мав розмову з депутати, які хотіли почути мою відповідь".

"Я готовий і був готовий взяти участь в обговорюванні. Я знаю, що представник президента Роман Зварич неодноразово звертався до Партії регіонів з проханням організувати зустріч. На жаль вона не відбулася, але не з моєї вини", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування