Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Огризко натякає, що Ющенко влаштує йому другий дубль

Четвер, 22 лютого 2007, 11:11

В.о. міністра закордонних справ Володимир Огризко не виключає, що президент Віктор Ющенко може повторно внести його кандидатуру на розгляд Верховної Ради.

"Цього не можна виключати, тому що це є право президента, так що будемо чекати його рішення", - сказав Огризко після нерезультативного голосування за його кандидатуру.

При цьому він не зізнався, чи очікуваним для нього було подібне рішення, однак сказав, що його статус не змінився після голосування.

"Мій статус не змінився, я продовжую виконувати обов’язки міністра закордонних справ, як і виконував. Так що статус-кво збережено", - сказав Огризко.

Коментуючи вислови своїх політичних опонентів на свою адресу, він констатував, що "вони були більше політичними, ніж професійними".

"Мені здається, тут більше політичного компоненту, ніж професійного. Це можна оцінювати в контексті загальної ситуації, яка відбувається в країні", - сказав Огризко.

Він додав, що готовий прийняти пропозиції антикризової коаліції щодо зустрічі і висловлення позицій і спрогнозував ця зустріч "дасть можливість змінити свою думку" декому з його політичних опонентів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування