Зниження тарифів не дає Черновецькому спокою

Четвер, 22 лютого 2007, 14:11

Київський мер Леонід Черновецький закликає депутатів знову повернутися до питання тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це він заявив на сесії Київради, повідомляє Ліга.

Черновецький наголосив, що у зв'язку з прийнятим 8 лютого рішенням про зміну тарифів малозабезпечені жителі столиці почали платити більше.

"Люди стали платити на 30% більше бідні, завдяки ініціативі Юлії Тимошенко. Тому що моя ідея була - багаті за бідних, а сьогодні платять всі однаково", - зазначив мер.

При цьому він додав, що мова йде про майже півмільйона столичних жителів.

Також Черновецький наголосив, що для людей, які живуть у бараках і будинках блокового типу, перший раз тарифи в грудні були підняті в 1,49 рази, тоді як зараз для них тарифи підняті у два рази.

Тому мер пропонує створити комісію, до якої б увійшли представники усіх фракцій Київради, і яка б розглянула питання про зменшення тарифів для малозабезпеченої категорії.

"Тому створюйте комісію, щоб до неї увійшли різні фракції, щоб ми знову повернулися до цього питання - зниження тарифів. І для того, щоб ми цих людей не залишили. Вони найвразливіші", - наголосив мер.

Як відомо, Черновецький на виконання рішення сесії Київської міськради від 8 лютого 2007 року підписав розпорядження КМДА про зменшення коефіцієнту підвищення квартплати і плати за утримання прибудинкових територій, яке було введено в Києві з 1 грудня 2006 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування