Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман налаяла чиновника, який зіпсував ниву, де сіяв Янукович

Четвер, 22 лютого 2007, 14:39

Депутат Партії регіонів Ганна Герман вважає, що заяви донецьких чиновників про недоречність української мови шкодять справі єднання України, яку здійснює прем’єр Віктор Янукович.

Так вона відреагувала на висловлювання секретаря Донецької міської Ради Миколи Левченка, який сказав, що " украинский язык – это не язык науки и необходимость в нем просто отпадет".

"Заява цього державного чиновника місцевого рівня свідчить не лише про його низьку культуру і неосвіченість, а й про свідому чи несвідому шкоду, яку він наніс єднанню українського народу, зближенню регіонів, вирівнюванню тих ровів розколу, які так наполегливо намагається засіяти зерном доброзичливості прем’єр", - заявила Герман.

За її словами, заява Левченка так само зашкодила російській мові в Україні, як зашкодили мові українській необдумані висловлювання помаранчевих радикалів".

"Я переконана, Донецьк як місто університетів і шахт, як місто де проживає багато інтелектуалів, добрих сердечних і щирих людей, Донецьк, де мешкав Василь Стус, Донецьк, що дав Україні Віктора Януковича, зуміє належно оцінити зарозумілу і немудру заяву малоосвіченого чиновника", - запевнила Герман.

"Захищати російську мову треба, але той, хто при цьому принижує українську, є провокатором і наносить величезної шкоди власній державі і народові", - додала депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування