У Ющенка відібрали будинки на Банковій

Четвер, 22 лютого 2007, 15:27

Верховна Рада ухвалила постанову, якою Кабміну підпорядковується низка об’єктів державного майна, яке перебувало на балансі Державного управління справами.

За відповідну постанову, автором якої є депутат від Партії регіонів Микола Комар, проголосувало 240 депутатів.

Перед тим профільний комітет рекомендував ухвалити постанову в цілому.

Згідно з постановою, до Кабміну передано державне майно, що забезпечувало діяльність Верховної Ради.

Зокрема, з відання ДУС у відання Кабміну передане підсобне господарство "Чайка" з відділеннями та незавершеним будівництвом, приміщенням їдальні (вул. Банкова, 11), адміністративними будинками по вул. Інститутській, 12-а, вул. Банковій, 9; а також низкою дошкільних закладів освіти.

В управління Кабміну також передані житлові будинки по вул. Шовковичній, 29, бульвару Л.Українки, 21-6, вул. Воровського, 7-б, вул. Луначарського, 3-г, 7 житлових будинків санаторно-курортного комплексу "Дюльбер" у Лівадії та один житловий будинок в Сімферополі.

Крім того, у постанові сказано рекомендувати Кабміну визначити уповноважений орган та надати йому повноваження з управління об'єктами державної власності, що забезпечують діяльність президента, Кабінету міністрів, Ради національної безпеки і оборони та інших державних органів, і забезпечити передачу йому зазначених об'єктів.

Як відомо, у Конституційному Суді знаходиться подання 50 депутатів, які оскаржують конституційність указів екс-президента Леоніда Кучми "Про Державне управління справами", "Питання Державного управління справами", "Про Положення про Державне управління справами".

***

Хоча за постанову проголосувало 240 депутатів, у залі присутні не більше 100 парламентарів. Усі інші закони, які є в порядку денному, ухвалюються Верховною радою у такому ж складі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування