Луценко підозрює, що Цушко мочитиме його репутацію

Четвер, 22 лютого 2007, 15:53

Екс-керівник МВС Юрій Луценко вважає, що Верховна Рада вирішила 23 лютого заслухати звіт міністра внутрішніх справ Василя Цушка про ситуацію в міністерстві для критики колишнього керівництва МВС.

Про це він заявив журналістам на прес-конференції в Луцьку, повідомляють "Українські новини".

"Я підозрюю, що він (звіт) в основному буде присвячений екс-міністру внутрішніх справ України Луценку", - сказав екс-міністр.

При цьому він нагадав, що Верховна Рада проголосувала за те, щоб вислухати звіт Цушка про ситуацію в МВС з ініціативи депутата від Партії регіонів Володимира Сівковича.

За словами Луценка, Цушко навряд чи буде розповідати про досягнення міліції за період свого керівництва, оскільки він обіймає цю посаду протягом короткого відрізку часу.

"Це все брєд Сівковича кобили", - сказав Луценко.

Він також повідомив, що має багато питань до Цушка з приводу діяльності міліції.

Зокрема, Луценко цікаво, чому міліція не діє в Кіровограді, де відбуваються масові рейдерські атаки.

Також екс-міністра цікавить, як проходить розслідування справи, у якій фігурують родичі міністра транспорту Миколи Рудьковського за підозрою в розкраданні 10 млн. євро, а також як розслідується справа підозрюваного в організації низки злочинів депутата Верховної Ради Криму від Блоку "За Януковича" Олександра Мельника.

Як відомо, Верховна Рада вирішила 23 лютого заслухати звіт міністра внутрішніх справ Василя Цушка про ситуацію в Міністерстві внутрішніх справ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...