Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький вирішив побудувати своєму банку трансформаторну підстанцію

Четвер, 22 лютого 2007, 18:26

Київська міська рада виділила акціонерному комерційному банку "Правекс-банк" земельну ділянку для будівництва трансформаторної підстанції.

Таке рішення Київрада ухвалила на пленарному засіданні в четвер.

Відповідно до рішення АКБ "Правекс-банк" виділено земельну ділянку площею 0,03 га на Кловському спуску, 9/2 для будівництва трансформаторної підстанції.

Ще 21 га в Оболонському районі Київська міськрада виділила під малоповерхову житлову забудову.

Приватному підприємству "Продмарт" виділена земельна ділянка площею 20,94 га для будівництва малоповерхових житлових будинків з об'єктами соціальної, інженерно-транспортної інфраструктури на вулиці Лісозахисній, 17 в Оболонському районі.

При цьому Київська міська рада внесла зміни в генеральний план розвитку Києва, відповідно до якого дана ділянка вилучена з категорії рекреаційного призначення і переведена у категорію садибної житлової забудови.

Раніше ця земельна ділянка була відведена 4-му головному управлінню при Міністерстві охорони здоров'я УРСР під будівництво лікувально-поліклінічного комплексу спеціального призначення.

А об'єкт незавершеного будівництва на вулиці Інститутській, 3 буде знесено.

Київська міська рада на пленарному засіданні в четвер ухвалила рішення про передачу даного об'єкта незавершеного будівництва ТОВ "Історія міста", що є переможцем інвестиційного конкурсу.

Голова комісії Київради з питань власності Володимир Дейнега нагадав, що в 2006 році відбувся інвестиційний конкурс по залученню інвестора для будівництва будинку, у якому буде розміщено музей історії Києва.

Даний конкурс виграло ТОВ "Історія міста".

Відповідно до рішення Київради Головне управління комунальної власності Київської міськадміністрації повинне провести незалежну оцінку вартості даного об'єкта незавершеного будівництва.

ТОВ "Історія міста" повинне перерахувати в бюджет міста цю суму як компенсацію вартості будинку, що підлягає зносу.

Дейнега нагадав, що відповідно до умов конкурсу, ТОВ "Історія міста" повинне надати в будинку, що буде побудовано за цією адресою, 10,8 тис. кв.м під розміщення музею Києва.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування