Міністри жаліються Цушку, що у когось такі ж номери на машинах, як і в них

П'ятниця, 23 лютого 2007, 10:33

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко звинувачує колишнє керівництво міністерства в знищенні системи реєстрації нових машин та видачі посвідчень водіям.

Про це Цушко заявив, виступаючи з трибуни в парламенті в п’ятницю.

"Керівництво свідомо знищило систему попередньої видачі посвідчень водія, техталони, тощо", - заявив Цушко.

Він наголосив, що для цього було закуплено обладнання вартістю 14 млн гривень. Цушко вважає, що метою цього було, "щоб не давати документи централізовано та уникнути контролю".

Він наголосив, що було закуплено 18 комп'ютерних програм для виготовлення та реєстрації прав водія та 7 програм для виготовлення техпаспортів, які за словами Цушка, не стикуються між собою.

"Ми маємо ситуацію. Коли по країні їздять невідомо скільки контрабандних автомобілів, автомобілі з однаковими номерами та купленими правами", - зазначив Цушко.

"Мене міністри просять пояснити що за дива відбуваються. До мене звернулися двоє міністрів, що вони ідуть і бачать попереду машину з такими ж самим номерами, що у нього на службовій машині", - заявив Цушко.

Він також повідомив, що було укладено договір на 6 мільйонів гривень на розробку програмного забезпечення для ДАІ Києва.

"Сьогодні немає ані грошей, ані програми. За цим фактом порушено кримінальну справу. Тому і стоять кияни у чергах на реєстрацію автомобілів", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування