Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко "мочив" Луценка за марш?

П'ятниця, 23 лютого 2007, 17:30

Звіт міністра внутрішніх справ Василя Цушка у Верховній раді, більша частина якого стосувалася критики його попередника Юрія Луценка, був відповіддю на діяльність останнього в рамках руху "Народна самооборона".

Таке припущення висловив журналістам після звіту голови МВС депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл.

"Коли іде весь час пропагандистська кампанія з одного боку, а від нас вимагають – будьте спокійні, врівноважені, і не звертайте уваги, - це іноді буває трошки важко. А особливо, коли весь час ідуть погрози щодо якихось подій, що відбудуться", - сказав Чорновіл.

Як відомо, Луценко неодноразово заявляв, що навесні очолить марш на Київ з метою усунення від влади діючого уряду.

За словами Чорновола, Цушко "обіцяв мовчати, доки не збере відповідних матеріалів, була мова про 100 днів, але зібрав трошки раніше".

Водночас, депутат констатував, що серед тез, озвучених в звіті чинного голови МВС, "багато було речей, спровокованих висловами, що всі білі і пухнасті, всі прекрасні, Юрій Луценко – уособлення чистоти і совісті української нації, а всі, хто прийшли, є дуже погані".

"Це і було тою реакцією, яка привела до того, що виступ відбувся, можливо, дещо раніше, ніж мав би відбутися", - зазначив Чорновіл.

Разом із тим, він оцінив виступ Цушка як "голослівний", тому що, на його думку, треба було говорити про порушення кримінальних справ за конкретними фактами.

"Я взагалі не любитель будь-яких варіантів просто критики. Я вважаю, що якщо є склад злочину, треба притягати до відповідальності, треба передавати справу в прокуратуру, треба судити", - сказав Чорновіл, додавши, що не сумнівається в правдивості заяв Цушка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування