Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко налякав Цушка судом

Субота, 24 лютого 2007, 16:14

Лідер громадського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко не виключає звернення до суду з приводу виступу міністра внутрішніх справ Василя Цушка у Верховній Раді.

На прес-конференції в Рівному в суботу він зазначив, що МВС минулого року перевіряло КРУ, і не мало жодних зауважень до діяльності фінансового блоку міністерства.

Також, за його словами, немає жодного акту, яким можна підтвердити цифру, озвучену Цушком в парламенті.

"В цілому можу сказати, що вчорашній виступ Цушка дуже правильно оцінив депутат Партії регіонів Тарас Чорновіл - як політичну помсту за громадянську активність Луценка", - сказав екс-міністр.

Він повідомив, що одразу після приїзду до Києва детально вивчить виступ Цушка і, якщо будуть знайдені підстави, обов’язково звернеться до суду.

Зокрема, за словами Луценка, у своєму виступі Цушко назвав міліцію "деморалізованою", що є абсолютно некоректним. Так називати працівників правоохоронних органів не можна, додав він.

Як повідомлялося, у п’ятницю Верховна Рада заслуховувала інформацію Цушка про ситуацію в системі МВС. Під час свого виступу міністр заявив про наявність значних фінансових порушень у використанні бюджетних коштів колишнім керівництвом МВС.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування