Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович погрожує опонентам фізичною розправою

Неділя, 25 лютого 2007, 16:27

Коаліційний уряд "повідбиває руки" тим, хто буде вставляти йому "шпильки в колеса".

Про це заявив прем'єр-міністр Віктор Янукович в інтерв'ю каналу "ICTV" у неділю.

"Ми не дозволимо нам вставляти, як кажуть, шпильки в колеса на різних рівнях. Ми руки повідбиваємо тим, хто це буде робити. Чому - тому що ми не за своє боремося. Ми боремося за те, щоб у країні був порядок", - сказав прем'єр, підкресливши, що в цій позиції немає нічого особистого.

Янукович відзначив, що виборці запитують зі своїх кандидатів, коли вони, зрештою, візьмуть владу і повноваження у свої руки. "Мене звинувачують навпаки в тому, що ми недостатньо наполегливі", - підкреслив він.

У той же час, на думку Януковича, коаліція діє досить коректно. "По-перше, демократичним шляхом і в парламенті приймаються рішення", - відзначив він.

Також як приклад коректного поводження він навів згоду коаліції розглянути проблемні позиції Закону про Кабінет міністрів.

"Коли в президента виникли сумніви по деяких статтях Закону про Кабінет міністрів, ми відреагували відразу. Будь ласка, сказали, якщо ви хочете ці питання розглянути, давайте створимо робочу групу і подивимося: можливо, якісь формулювання можна поправити. Все в наших руках", - сказав він.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування