Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КС знову приписали спробу ревізії політреформи

Понеділок, 26 лютого 2007, 11:01

Прес-служба Конституційного суду спростовує повідомлення про голосування у справі про відповідність Основному закону поправок до закону "Про Конституційний Суд", розповсюджуване газетою "Комерсант-Україна".

"Прес-служба КС заявляє, що 22 лютого справа, про яку йде мова, взагалі не розглядалася", - повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу КС.

Прес-служба також залишає за собою право вирішити питання про подальшу акредитацію журналістів газети "Комерсант-Україна" при Конституційному суді, йдеться у повідомленні.

За даними КС, 16 лютого "Комерсант-Україна" повідомив, що Конституційний Суд на закритому засіданні провів попереднє голосування у справі за конституційним поданням 47 депутатів на предмет конституційності закону "Про внесення змін до розділу IV "Заключні і Перехідні положення" закону "Про Конституційний Суд України".

"Укладачі цього "сенсаційного" матеріалу навіть повідомили, яким чином розділилися голоси суддів, торкнулися інших "подробиць", - відзначає прес-служба КС і нагадує, що в той же день голова КС Іван Домбровський на прес-конференції спростував інформацію газети.

За словами Домбровського, засідання суду дійсно відбулося, але голосування по зазначеній справі не було.

Як відомо, у серпні парламент ухвалив постанову про заборону КС вносити зміни до Конституції. Водночас 47 депутатів внесли до КС подання про неконституційність даного рішення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...